The Largest Romanian Interconnection Platform

Noutăți

2018-01-11 - Program Fellowship Euro-IX

Asociația Interlan, membră în cadrul Euro-IX susține și în acest an Programul Fellowship. Mai multe detalii despre acest program găsiți aici. Împărtășim din impresiile și părerile participanților la acest program aici.

2018-01-09 - Antena TV Group devine partener de trafic în Interlan.

Antena TV Group devine partener de trafic în InterLAN. Conținutul media din aplicația Antena Play devine astfel mai accesibil pentru operatorii conectați în platforma InterLAN iar utilizatorii acestora vor avea o experiență mai placută, conținutul media încărcându-se mai rapid și mai ușor.

2017-12-27 - Upgrade 80 Gbps Orange Romania

S-a realizat upgrade-ul la 80 Gbps cu Orange Romania. Această mărire a capacității de interconectare vine pe fondul creșterii traficului operatorului mobil în platforma InterLAN precum și a creșterii generale a traficului tranzitat prin InterLAN Internet Exchange.

2017-12-22 - Upgrade 80 Gbps Facebook

S-a realizat upgrade-ul la 80 Gbps cu Facebook.

2017-12-12 - Asociația Interlan donează fonduri pentru KINIX

Asociația Interlan vine în sprijinul  KINIX – Kinshasa Internet Exchange Point din Republica Democrată Congo. Fondurile au ca destinație refacerea și înlocuirea echipamentelor afectate,  precum și a rețelei electrice avariate în urma unui incediu care a survenit în centrul de date care găzduiește acest Internet Exchange.

2017-12-06 - InterLAN Internet Exchange lansează noul site www.interlan.ro

InterLAN Internet Exchange lansează începând cu data de 6 decembrie 2017 noua versiune a site-ului www.interlan.ro. Acesta are o grafică nouă, informații mai bine structurate, formular de contact și un nou flux de știri.

2017-11-25 - Asociația Interlan organizează un Workshop pe teme tehnice la Poiana Izvorului, Sâmbăta de Sus

În data de 25 noiembrie 2017 Asociația Interlan organizează pentru membrii săi un Workshop pe teme tehnice la Poiana Izvorului, Sâmbăta de Sus. Printre temele discutate se numără configurarea sesiunilor BGP, tehnologii PON, RIPE Atlas, stații de recepție TV, aplicații de monitorizare, PeeringDB.

  

 

2017-11-16 - Cea de-a 5-a ediție a Convenției ACeR se desfășoară în data de 16 noiembrie la București

Cea de a-5-a ediție a Convenției ACeR are loc la hotelul Marriott, București, în data de 16 noiembrie 2017. Reprezentanții InterLAN participă și la ediția din acest an, evenimentul reunind mai mulți lideri și inovatori ai industriei de telecomunicații.

2017-11-15 - CERT-RO și ENISA organizează un Workshop privind directiva NIS și implicațiile pentru CSIRT-urile naționale

Reprezentanții Asociației Interlan participă la workshop-ul organizat de Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO împreună cu Agenția Uniunii Europene pentru Securitatea Rețelelor și a Informațiilor – ENISA, cu privire la Directiva NIS și implicațiile pentru CSIRT-urile naționale. La workshop au participat specialiști în domeniul securității cibernetice din cadrul instituțiilor publice și mediului privat din sectoarele vizate de Directiva NIS.

2017-11-02 - Reuniunea anuală a operatorilor de rețele din România – RONOG 4 a avut loc în data de 31 octombrie 2017

Cea de-a patra reuniune anuală a operatorilor de rețele din România – RONOG 4 a avut loc marți, 31 octombrie 2017 la hotelul Radisson Blu din Capitală. Evenimentul a fost structurat în patru secțiuni ce au abordat diferite teme de prezentări și discuții pe marginea acestora. În urma subiectelor discutate în cadru conferinței RONOG 4 au fost publicate comunicate de presă de către diverse publicații online de profil Club IT&C, Comunicate Wall- Street.ro,  Agerpres, AgoraBIZ, Mediafax.

 

Pagina 1 din 2712345...1020...Ultima »